Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tälle sivulle on koottu useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä alta vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme admin@yogamama.tv.

YogaMama.TV on raskauteen ja pienten lasten äideille suunnattuja verkkovalmennuksia tarjoava alusta. Löydät meiltä mm. Jutta Lecklinin ohjaamaa raskausjoogaa ja äitiysjoogaa sekä Rento synnytys -verkkovalmennuksen. Voit ostaa yhden tai useampia valmennuksia, jotka ovat rekisteröitymisen jälkeen käytettävissäsi mobiililaitteilla tai tietokoneella osoitteessa YogaMama.TV. Voit käyttää valmennuksia helposti missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Eri valmennuksilla on omat hintansa. Löydät tarjolla olevat kurssit ja niiden hinnat täältä.

Löydät tarjolla olevat verkkovalmennukset ja niiden hinnat täältä.

  • Tietokone/läppäri: Voit katsoa videoita eri selaimilla, mutta suosittelemme Chromea. Voit ladata Chromen viimeisimmän version täältä.
  • Android-älypuhelimet ja tabletit: YogaMama.TV on optimoitu toimimaan mobiililaitteilla, joten sinun ei tarvitse ladata ylimääräisiä sovelluksia käyttääksesi palvelua.
  • Apple iOS -älypuhelimet ja tabletit: YogaMama.TV on optimoitu toimimaan mobiililaitteilla, joten sinun ei tarvitse ladata ylimääräisiä sovelluksia käyttääksesi palvelua.
  • Apple TV: Voit heijastaa videot puhelimestasi televisioon Apple TV:n avulla.

Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme admin@yogamama.tv.

Maksaminen tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta, jossa käytettävissä ovat yleisimmät suomalaiset luottokortit.

Liikuntaseteleillä ja liikuntaedulla maksaminen ei ole mahdollista tällä hetkellä.

Tarkistathan, että syötit luottokorttisi tiedot oikein:

  • ”Name on the card” : Syötä tähän oma nimesi niin kuin se lukee luottokortissasi.
  • ”Credit number” : Syötä tähän luottokortin etupuolella lukeva luottokortin numerosarja kokonaan ja ilman välilyöntejä.
  • ”MM / YY” : syötä tähän luottokortin viimeinen voimassaolokuukausi (esim. 04/22), jonka löydät luottokortin etupuolelta. Kohtaan MM tulee kuukausi kahdella numerolla ja kohtaan YY vuosi kahdella numerolla.
  • ”CVC” : syötä tähän luottokortin  turvakoodi. Useimmissa korteissa (kuten Visassa ja MasterCardissa) se on kortin kääntöpuolella olevassa allekirjoitusnauhassa olevan numerosarjan kolme viimeistä numeroa. American Express (AMEX) -korteissa se on yleensä kortin etupuolella oleva nelinumeroiden koodi. Googlaamalla ”credit card CVC” löydät esimerkkikuvia tästä.

 

Jos sinulla on yhä ongelmaa, otathan yhteyttä admin@yogamama.tv.